На Луганщині – одна спроба прориву ДРГ

За останню добу станом на 7-му ранку 9 вересня 2015 року на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках вздовж лінії розмежування було спокійно, Зафіксовано один короткотерміновий обстріл. О 21.25 протягом 2 хвилин з АГС-17 російські найманці вели вогонь по нашим оборонним позиціях поблизу м. Щастя.

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

За інформацією ГУ МВС у Луганській області, 8 вересня з 01.40 до 02.10 в районі «Шаров Кут» Станично-Луганського району відбулася спроба прориву ДРГ т.з. «ЛНР» у районі ОП підрозділу ЗСУ. Наші військовослужбовці дали рішучу відсіч.  Під час бойового зіткнення смертельно поранено захисника України, 1969 р.н. Діагноз: кульове поранення у голову несумісне з життям.

О 10.30 під час обходу побережжя р. Сіверський Донець біля Станиці Луганської військовослужбовці підрозділу ЗСУ виявили труп з осколковими пораненням. Перевіркою встановлено, що це — громадянин Н., 1980 р.н., який жив у селищі. Загинув мирний мешканець внаслідок детонації розтяжки, встановленої невідомими.

Вчора співробітники МВСУ у результаті оперативних заходів у м. Щастя виявили та вилучили чималий арсенал: 17 РПГ-22, 5 РПГ-26, 2 АГС-17, 2 ПГ-7, тротилова шашка 200 гр, 6 Ф-1, 2 РГД-5 та інше. Проводиться розслідування.

Підрозділи сил АТО повністю контролювали ситуацію на Луганському та Артемівському напрямках. Військовослужбовці ЗСУ несли службу на блокпостах, ОП, у секретах, пильно спостерігаючи за противником та перебуваючи у готовності дати адекватну відповідь будь-яким агресивним діям.

Последние комментарии