На Луганщині – 1 обстріл

За останню добу станом на 7-му ранку 5 вересня 2015 року на Луганському напрямку – стабільно. Незаконні збройні формування 1 раз обстріляли українські позиції. А на Артемівському напрямку (Попаснянський район) дотримувався режим припинення вогню. Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Зокрема, з 13.15 до 13.25 з напрямку с. Обозне, підконтрольного т.з. «ЛНР», російські найманці здійснили обстріл зі стрілецької зброї ОП підрозділу ЗСУ в районі ТЕС м. Щастя. Втрат серед особового складу ЗСУ немає.

За інформацією ГУ МВС у Луганській області, о 19.00 від військовослужбовців підрозділу ЗСУ надійшло повідомлення про те, що вчора, 4 вересня, у лісосмузі між р. Сіверський Донець та блокпостом «Стелла» в смт. Станиця Луганська виявлено труп невідомого, який підірвався на розтяжці. Виїздом оперативної групи МВС на місце події було встановлено особу загиблого. Ним виявився громадянин Н.,1938 р.н., мешканець м. Луганськ.

На Артемівському напрямку (Попаснянський район) дотримувався режим припинення вогню. Тривало відновлення ліній електропередач, водопостачання. У погодженні зі Спільним центром з контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування військові сапери ЗСУ супроводжували сільськогосподарські бригади, аби забезпечити безпеку при збирання урожаю соняшника та інших культур.

Бійці АТО повністю контролювали ситуацію на Луганському та Артемівському напрямках: несли службу на блокпостах, ОП та у секретах, вели спостереження за противником.  

Последние комментарии