1 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

1 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

На ньому розглянуто понад 10 питань.

Зокрема, члени виконкому затвердили перелік місць для розміщення друкованих передвиборчих агітаційних матеріалів. «Перед початком кожної виборчої кампанії розглядається подібне питання, – повідомив секретар ради Андрій Гавриленко. – На сьогоднішній день місця для агітації упорядковуються і до 5 вересня – старту виборчої кампанії, вони будуть готові для розклеювання агітаційних матеріалів. Перелік адрес, де розташовуються агітаційні тумби і дошки оголошень, можна дізнатися на сайті міської ради».

Ще одне рішення стосувалося встановлення тарифів на платні послуги, які надаються КДЮСШ №1, №2, №3 відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради, та тарифу на платні послуги з занять загальною фізичною підготовкою в тренажерному залі Льодового Палацу спорту. Андрій Гавриленко звернув увагу на те, що у зв’язку з подорожчанням електроенергії, водопостачання, водовідведення та газу відбулося збільшення тарифу в порівнянні з попереднім роком в середньому на 2-3 грн. «Хочу звернути увагу на те, що й надалі діти в спортивних школах будуть займатися безкоштовно, а збільшення тарифу стосується тільки абонементних груп», – наголосив секретар ради.

Розглянувши пропозиції комісії виконкому міської ради з питань призначення соціальних допомог, на засіданні прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 104 мешканцям міста, які тимчасово відчувають матеріальну скруту.

Серед інших розглянуті та прийняті рішення про перерозподіл видатків бюджету, захист прав малолітніх тощо.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськради

Последние комментарии