Триває співпраця з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

Триває співпраця з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

Днями в приміщенні міської ради зібралися представники місцевих ОСББ та освітяни, які залучені до співпраці з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ).

Метою зустрічі стало обговорення процесу виконання мікропроектів, які втілюються в життя завдяки співфінансуванню з боку ЄС/ПРООН та міського бюджету.

Представники відділу освіти повідомили про всебічну роз’яснювальну роботу, яку вони проводили з батьківським комітетом щодо Проекту ЕС/ПРООН та проведення конференції з батьками шкіл, на якій буде складено план роботи, пріоритетні напрямки та затверджена функціональна група.

27 серпня, на черговій сесії міської ради, завдяки внесенню змін до бюджету, відділу освіти передбачено понад 400 тис. грн. на співфінансування проекту ЄС/ПРООН для заміни віконних блоків в Сєвєродонецькому багатопрофільному ліцеї та СЗШ №18, в тому числі на проведення експертизи проектно-кошторисної документації.

В той же час присутні на засіданні голови місцевих ОСББ поскаржилися на деякі проблемні питання, які постали під час роботи, а саме: труднощі з оформленням зразків підписів, відкриттям рахунків у казначействі тощо.

 

Джерело: sed-rada.gov.ua
.

Последние комментарии