25 серпня відбулося чергове засідання виконкому міської ради

25 серпня відбулося чергове засідання виконкому міської ради

На ньому було розглянуто більше 10 питань.

Напередодні проведення чергової сесії міської ради члени виконкому розглянули проект рішення про внесення змін до міського бюджету на 2015 рік. Коментуючи його, секретар ради Андрій Гавриленко звернув увагу на те, що станом на 1.08.2015 р. до загального фонду міського бюджету надійшло 156 млн. 623 тис. грн., понад 7 млн. грн. з яких будуть спрямовані на індексацію зарплат працівникам бюджетної сфери міста. На 1 млн. 264 тис. грн. більше буде виділено на харчування учнів 1-4 класів середніх загальноосвітніх шкіл. Близько 100 тис. грн. буде спрямовано на підвезення дітей до навчальних закладів. Заплановані й кошти на придбання додаткових елементів для дитячих майданчиків в сумі 25 тис. грн. Напередодні Дня незалежності України було встановлено 3 нових майданчика, і ця робота буде продовжуватися й далі. Також сквер ім. М. Гоголя поповниться новими лавками і урнами. В цілому на потреби управління ЖКГ планується виділити понад 1 млн. грн., відділу капітального будівництва – 330 тис. грн., відділу молоді та спорту – понад 800 тис. грн. і відділу освіти – більше 1,5 млн. грн. Ці гроші підуть, зокрема, на ремонт доріг у 56-му кварталі, придбання автокрана і двох автовишок, а також на капітальний ремонт мережі зовнішнього освітлення по вул. Федоренка та Партизанській. Будуть відремонтовані покрівлі в житлових будинках за адресою вул. Вілесова, 22а та 21б. 800 тис. грн. буде виділено на ремонт системи опалення ДЮСШ №1.

З нагоди 72-ї річниці визволення Луганської області від німецько-фашистських загарбників на засіданні затверджено план міських заходів. 3 вересня об 11.00 в міській публічній бібліотеці відбудеться святкова концертна програма «Присвячуємо вам, захисники!», а о 12.30 буде проведено покладання квітів до братської могили радянських воїнів на меморіалі Слави за участю керівництва міста, ветеранів війни, військових та громадськості.

Серед інших розглянуті та прийняті рішення про захист прав малолітніх, надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами тощо.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міськради

Последние комментарии