На Луганщині поранено трьох військовослужбовців, у тому числі командира 24 –ї бригади, та двох мирних громадян

За минулу добу вздовж лінії розмежування на Луганщині вогнева агресія терористів різко зросла. Бойовики накрили сильним вогнем смт Станицю Луганську, с. Троїцьке та с. Кримське.

Унаслідок мінометного обстрілу села Кримського Новоайдарського району був поранений командир відділення роти 24-ї механізованої бригади.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

По Станиці Луганській гатили з 21:00 до 1:00 із 82-мм мінометів, крупнокаліберних кулеметів, автоматичних і протитанкових гранатометів та зі стрілецької зброї. У результаті було поранено двох військовослужбовців 128-ї бригади. По вул. Ломоносова на трьох будинках згоріла покрівля, ще один будинок згорів дощенту. На вул. Совєтській, 22 був перебитий газопровід – 1200 мешканців залишилися без газу. Також у лісосмузі між селищами Вільхове та Болотене підірвалися на «розтяжці» двоє мирних громадян 1957 і 1958 років народження. Постраждалих доставлено до лікарні. Село Болотене вранці з 5:00 до 5:30 обстрілювали із важких 120-мм мінометів.

«Сьогодні о 7:20 по Троїцькому стріляв танк. Зараз з’ясовуємо подробиці, – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. – Бойовики різко посилили вогневу агресію. Вони почали нагло обстрілювати Луганську область із забороненої домовленостями зброї навіть удень, що каже про те, що вони продовжують ескалацію, не зважаючи на чергові Мінські угоди». 

Последние комментарии