На Луганщині за добу загинув один військовий та четверо поранених – серед них одна мирна мешканка

У Луганській області за минулу добу, 9 серпня, через обстріли бойовиків загинув військовий і ще четверо дістали поранень. 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Найгарячішими точками були Кримське, Новотошківське та, традиційно, Станиця Луганська. 

У результаті вечірнього обстрілу з боку с. Донецького (підконтрольне ЛНР) блокпосту ЗСУ в с. Кримському було смертельно поранено старшину 24-ї окремої механізованої бригади. У смт Новотошківському в районі 29 блокпосту в результаті обстрілу зі стрілецької зброї отримали поранення 2 військовослужбовці 24-ї бригади. Поранених госпіталізовано і їм надається вся необхідна допомога. 

У той же час біля Станиці Луганської боєць 128-ї бригади отримав поранення внаслідок підривання на невідомому вибуховому пристрої («розтяжці»). У с. Казачому (Станично-Луганський район) на своєму подвір’ї в результаті попадання міни отримала поранення жінка. 

«Доба на Луганщині пройшла як ніколи важко. У нас є вбиті та поранені, у тому числі й серед мирних мешканців. Терористи з кожним днем продовжують нарощувати вогневу агресію. Керуючись установками своїх хазяїв «знищити все», вони не зважають на те, куди вони стріляють і навіщо, і тим більше на Мінські домовленості», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Последние комментарии