У двох жителів Луганської області міліціонери вилучили гранати, набої і гранатомет

Вчора у двох жителів Луганської області оперативники вилучили гранати, набої і гранатомет, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Луганській області.

Співробітники Рубіжанського міськвідділу міліції у підвальному приміщенні багатоквартирного будинку по пр-ту Московському виявили та вилучили близько 200 набоїв різного калібру, 3 світло-шумові гранати «Заря-2». У ході перевірки співробітники міліції встановили, що вилучене належить жителю будинку 1984 р.н. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Мешканець м. Щастя 1974 р.н. добровільно здав боєприпаси, які з його слів він знайшов у покинутому будинку на вул. Гагаріна. Загалом у чоловіка вилучено: «РПГ-26», 1 гранату «РГД-5», 4 гранати «Ф-1», гранату «РГМ», запали до гранат у кількості 6 шт., набої калібру 5,45 мм у кількості 420 шт.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 3 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», згідно з якою звільняються від кримінальної відповідальності особи, які вчинили злочин, передбачений частинами першою або другою цієї статті, якщо вона добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Последние комментарии