Тука: «Терористи заради задоволення своїх садистських нахилів почали обстрілювати мирних мешканців на іншому березі Сіверського Дінця»

Тука: «Терористи заради задоволення своїх садистських нахилів почали обстрілювати мирних мешканців на іншому березі Сіверського Дінця»

За минулу добу,  18 серпня, у Луганській області продовжувалася вогнева агресія з боку незаконних збройних формувань. Стріляли у с. Кримському, і, як звичайно, по Станиці Луганській. 

С. Кримське вночі обстріляв танк. Попадання прийшлися в район блокпосту. У той же час недалеко від населеного пункту під час проведення саперних робіт отримав поранення сапер 24-ї механізованої бригади. Постраждалого доставлено до лікарні м. Сєвєродонецька. 

У Станиці Луганській обстріл вівся з 22:00 до 01:00 з мінометів «Васильок», протитанкових та автоматичних гранатометів і зі стрілецької зброї. Зафіксовано загоряння будинку по вул. Лермонтова. Також був перебитий газопровід, але до ранку ремонтниками його вдалося полагодити. Водночас близько 16:00 у районі непрацюючого контрольного пункту пропуску в м. Луганськ із підствольного гранатомету вистрілом бойовика було поранено 50-річного мешканця с. Валуйське.

«Терористи заради задоволення своїх садистських нахилів почали обстрілювати мирних мешканців на іншому березі Сіверського Дінця. Луганська обласна військово-цивільна адміністрація вже давно закрила цей пункт пропуску на окуповану територію у зв’язку з небезпекою для громадян», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Последние комментарии