Тука відвідав основні бюджетоутворюючі підприємства області

Сьогодні, 18 серпня, Георгій Тука відвідав основні бюджетоутворюючі підприємства області: НВО «Імпульс», ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» та ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот». Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

 «Я вдячний керівництву підприємства «Імпульс». Давно не бачив такого високотехнологічного виробництва у нас в країні. Я приємно здивований. Тим більше, що я навчався у Київському політехнічному інституті на факультеті систем управління і автоматизації технічного процесу. Тому те, що я побачив на «Імпульсі», нагадало мені студентські роки», – наголосив Георгій Тука.

Далі керівник Луганської обласної ВЦА відвідав основне містоутворююче підприємство Сєвєродонецька – «Азот», на базі якого знаходиться теплоелектроцентраль. Під час візиту Георгій Борисович ознайомився з виробничими потужностями підприємства, зустрівся з трудовим колективом, обговорив робочі питання з керівництвом «Азоту».

«На «Азоті» я вперше. Мене вразили масштаби підприємства, яке за площею більше, ніж Сєвєродонецьк. Мені б дуже хотілося, щоб такий «гігант» працював. Але з точки зору запуску ситуація дуже непроста. Ні для кого не секрет, що зараз область отримує електроенергію через одну лінію. У нас дуже велика залежність населення і такого великого заводу, як «Азот» від Луганської ТЕЦ. Один влучний снайперський постріл – і вся область може в будь-який момент залишитися без світла. Наразі ми займаємося вирішенням цього непростого питання», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. 

Последние комментарии