Злочин не залишається безкарним

Прокуратурою м.Сєвєродонецька підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість гр-на К., який в березні 2014 року на добровільній основі  увійшов до  структурного підрозділу не передбаченого законом збройного формування, діючого на території м.Алчевська Луганської області, створеного Козіциним М.І. 

Діючи з прямим умислом, розуміючи незаконність даного збройного формування, гр.-н К. приймав у ньому активну участь, зокрема виконував вказівки осіб, які були рангом вище за нього, та разом з іншими членами не передбаченого законом збройного формування, здійснював бойове чергування на блокпості, охороняв місце дислокації структурного підрозділу не передбаченого законом збройного формування у м.Алчевську.      

В ході судового розгляду обвинувачений повністю визнав провину у скоєному ним кримінальному правопорушенні.

Вироком Лисичанського міського суду К. визнаний винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.260 КК України та йому призначено покарання у вигляді 4 років 2 місяців позбавлення волі. На даний час вирок стосовно К. вступив в закону силу та засудженого направлено на відбування покарання у виправний заклад. 

 

К.Пивоваров, т.в.о прокурора м.Сєвєродонецька 

Последние комментарии