Конкурс на заміщення вакантних посад

Спеціалізована державна податкова інспекція з обслуговування великих платників у м. Луганську Міжрегіонального головного управління ДФС оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: головного спеціаліста адміністративно-господарського відділу – 2 вакансії; головного спеціаліста відділу персоналу; головного державного інспектора юридичного відділу – 4 вакансії; головного державного інспектора відділу ІТ – 5 вакансій; головного державного інспектора – 6 вакансій; головного державного ревізора-інспектора галузевого відділу – 12 вакансій.

Кваліфікаційні вимоги:

-         громадянство України;

-         володіння діловою державною мовою в обсязі, необхідному для виконання службових обов’язків;

-         знання діючого законодавства України;

-         наявність аналітичних здібностей;

-         вільне володіння ПК;

-         повна вища освіта для:

-         головного державного інспектора відділу ІТ – за фахом технічного спрямування;

-         головного державного інспектора – за фахом фінансово-економічного спрямування;

-         головного державного ревізора-інспектора – за фахом фінансово-економічного спрямування зі стажем роботи не менше одного року.

Під час проведення конкурсу кандидати складають письмові іспити та проходять співбесіду.

Документи приймаються протягом 30 діб з дня опублікування оголошення.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліком питань для складання іспиту надається кадровою службою за адресою: м. Сєвєродонецьк, пл. Перемоги, 2,  кімната 311, телефон (06452) 5-35-45, 050 655 56 45 .

До заяви для участі у конкурсі додаються наступні документи: особова картка « форма № П – 2ДС), декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік (передбачена Законом України «Про засади запобігання та протидії корупції»), копія паспорта, медична довідка про стан здоров’я, копії документів про освіту з додатками, для військовозобов’язаних – копія військового квитка. 

Последние комментарии