Про участь команди м. Сєвєродонецька у регіональних змаганнях ІІІ Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» серед інвалідів праці та потерпілих на виробництві

Про участь команди м. Сєвєродонецька у регіональних змаганнях ІІІ Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» серед інвалідів праці та потерпілих на виробництві

Вже третій рік поспіль виконавча дирекція Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України проводить спартакіаду серед інвалідів праці «Сила духу». Потерпілі на виробництві збираються аби помірятися у силі, влучності та спритності.  

6 серпня на базі комунальної установи «Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп» (м. Кремінна) відбулися регіональні змагання ІІІ Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу». Команду від відділення виконавчої дирекції Фонду в м. Сєвєродонецьку представляли 6 осіб – інваліди праці та потерпілі на виробництві.

Шахи, армспорт, дартс, бомбаскет, настільний теніс, гирі – така програма змагань та види спорту, в яких взяли участь представники Луганської області. Наші спортсмени гідно представили Сєвєродонецьк. В.Л. Кудрявцев посів перше місце з шахів, К.В. Данько здобув перемогу у армспорті. У змагання з настільного тенісу у О.В. Єрещенко – друге місце, у Ю.І. Пшеничного – третє. В.В. Мацука був другим у дартсі. У Т.В. Мілованової – бронза з бомбаскету. Переможці отримали грамоти та цінні подарунки. Атмосфера на спартакіаді була теплою і дружньою, сповненою жартів та посмішок.

У командному заліку сєвєродончани посіли почесне ІІІ місце.

За результатами турніру буде сформована збірна команда Луганської області, яка візьме участь у III Всеукраїнській спартакіаді серед інвалідів праці «Сила духу». Вона відбудеться в Ужгороді 9-12 вересня на базі спортивного комплексу «Юність».

Сьогодні ці особливі люди доводять, що вони можуть працювати, творити й успішно займатися спортом.

В. Лук’яненко, в.о. начальника відділення

Последние комментарии