Сєвєродонецький міський центр зайнятості інформує: на роботу через навчання

Сєвєродонецький міський центр зайнятості інформує: на роботу через навчання

Сєвєродонецький міський центр зайнятості та комунальне підприємство «Сєвєродонецьке тролейбусне управління» є давніми партнерами, між якими налагоджена тісна та плідна співпраця. Про це повідомляє Департамент соціального захисту населення Луганської обласної ВЦА.

Протягом багатьох років центр зайнятості на замовлення роботодавця навчає на базі вищого професійного училища безробітних за професією «водій тролейбуса». Це прекрасна можливість для незайнятих трудовою діяльністю людей отримати оплачувану роботу.

Для ознайомлення безробітних громадян із майбутніми робочими місцями 6 серпня 2015 роки на території комунального підприємства «Сєвєродонецьке тролейбусне управління» з ініціативи Сєвєродонецького міського центру зайнятості проведено «День відкритих дверей» на виробництві.

У заході взяли участь заступник директора центру зайнятості Юрій Гладких, фахівці відділів взаємодії з роботодавцями та активної підтримки безробітних. Відвідали захід 15 безробітних, в тому числі 1 особа з числа внутрішньо переміщених осіб.

В навчальному класі підприємства начальник служби руху КП «СТрУ» Борис Житкевич розповів про специфіку діяльності підприємства, умови роботи та оплати праці, вимоги до потенційних робітників. Потім відбулася екскурсія по території підприємства, безробітні відвідали ремонтні майстерні, бокси та ознайомилися з наявним рухомим складом.

За результатами зустрічі досягнута домовленість про укладання договору на профнавчання під замовлення роботодавця за професією «водій тролейбусу», 2 особи вже дали згоду на навчання.

Последние комментарии