Презентація професії «Водій тролейбуса»

Презентація професії «Водій тролейбуса»

Протягом багатьох років Сєвєродонецький міський центр зайнятості плідно співпрацює з комунальним підприємством «Сєвєродонецьке тролейбусне управління» шляхом підготовки водіїв тролейбуса на замовлення роботодавця. Завдяки чому більше 60 безробітних осіб отримали професію «Водій тролейбуса» та працевлаштувалися на підприємстві.

Про це повідомляє Департамент соціального захисту населення Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

У рамках спільної співпраці у цьому напрямку служба зайнятості проводить низку профорієнтаційних заходів, а саме: день відкритих дверей на підприємстві, презентація роботодавця, презентація професії, тощо.
Так, 7 серпня 2015 року в залі Сєвєродонецького міського центру зайнятості відбувся профінформаційний захід – презентація професії «Водій тролейбуса» за участю 17 безробітних громадян, у тому числі 2 внутрішньо переміщених осіб.

Мета заходу – ознайомити безробітних з кваліфікаційною характеристикою професії, умовами та перевагами проходження професійного навчання за направленням служби зайнятості, специфікою діяльності підприємства, умовами праці, розміром заробітної плати та вимогами до потенційних робітників.

Сподіваємось, що завдяки спільним зусиллям служби зайнятості та роботодавця, люди зможуть оволодіти новою професією та влаштуватися на гідну роботу.

Последние комментарии