Переможцем конкурсу 1 серпня став молодий талановитий виконавець - L’steр

Переможцем конкурсу 1 серпня став молодий талановитий виконавець - L’steр

1 серпня 2015 року у м. Сєвєродонецьк відбувся концерт присвячений Міжнародному дню Дружби, на якому виступали молоді талановиті групи та виконавці міста. По завершенні концерту глядачі мали можливість голосування за улюбленця на нашому сайті -www.facebook.com/locpmisi та у групах в ВК Северодонецк 24/ЛХС и Северодонецк online.

Голосування завершилось 07 серпня. За підрахунком набраних голосів та лайків у кількості 340 - третє місце посіла група DifuZioN, друге місце і з результатом у 440 голосів – Janino, і з відривом та більше ніж набраними 550 голосів, переможцем конкурсу став молодий талановитий виконавець - L’steр. Вітаємо переможця конкурсу!!! Бажаємо успіхів, творчої наснаги, натхнення та великої кагорти шанувальників. Та чекаємо на його виступ 23 серпня у Льодовому палаці м. Сєвєродонецьк.

Бажаємо всім учасникам музичного заходу плідного творчого життя у прекрасному світі мистецтва, нових творчих успіхів, незгасимої енергії, визнання від колег-митців, нехай Ваша справа приносить естетичну насолоду, тепло і радість глядачам!

 

Молодіжний центр

Последние комментарии