На Луганському напрямку – 9 обстрілів, в тому числі зі 120-мм мінометів

За останню добу станом на 4-му ранку 4 серпня 2015 року на Луганському напрямку – без змін. Бойовики т.з. «ЛНР» й надалі продовжували порушувати вимоги режиму припинення вогню, встановленого Мінськими домовленостями. Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Зафіксовано 8 обстрілів позицій українських підрозділів в районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Станиця Луганська, Щастя, Золоте. Обстріли велися із 82-мм та 120-мм мінометів, ЗУ-23-2, СПГ-9, АГС-17, ДШК ТА стрілецької зброї.

- з 10.15 до 10.50 двічі з двічі з невеликою перервою з напрямку с. Донецький, що перебуває під контролем НЗФ «ЛНР», обстріляне з АГС-17 та 82-мм міномета с. Оріхове Попаснянського району.
-3 серпня з 11.05 до 12.20 зі сторони с. Весела Гора (підконтрольна НЗФ «ЛНР»), було здійснено 3 обстріли зі стрілецької зброї позицій українських підрозділів в районі мосту через р. Сіверський Донець південно-східніше від м. Щастя.
- о 12.50 зі сторони с. Сміле, що під контролем НЗФ, бойовики обстріляли наш ОП у районі пануючої висоти біля с. Кримське.
- з 21.12 до 21.50 зі 120-мм мінометів та ЗУ-23-2 обстріляне м. Золоте. Зафіксовано 25 розривів мін. Руйнування уточнюються.
- з 20.45 до 22.00 з АГС-17 та 82-мм мінометів адепти «русского мира» гатили по Станиці Луганській.

За інформацією ГУ МВС у Луганській області, надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення Станично-Луганської ЦРЛ з діагнозом мінно-вибухова травма, проникаюче поранення грудної клітини було госпіталізовано військовослужбовця ЗСУ.  Тілесні ушкодження він отримав близько 04.00 3-го серпня під час несення служби в смт. Станиця Луганська внаслідок артилерійського обстрілу з напрямку району пам’ятника «Князю Ігорю», підконтрольного НЗФ.

НЗФ продовжували використовувати безпілотні літальні апарати з розвідувальною метою позицій наших підрозділів. Над Луганщиною зафіксовано 4 прольоти БПЛА противника.
Сили АТО виконували бойові завдання за призначенням, рішуче діючи на усіх ділянках оборони на Луганському напрямку.

Последние комментарии