Луганський гімнаст Едуард Єрмаков – срібний призер Олімпійського фестивалю

Луганський гімнаст Едуард Єрмаков – срібний призер Олімпійського фестивалю

В останній змагальний день на XIII літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в Тбілісі українські спортсмени здобувають ще одну нагороду.

Її володарем став спортивний гімнаст Едуард Єрмаков у вправахна брусах. У сумі наш спортсмен набрав 14.450 балів. Перше місце посів представник Великобританії, «бронза» - у гімнаста з Франції.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Конкуренція у цьому виді програми йшла не на соті, а на тисячні. За словами головного тренера збірної України зі спортивної гімнастики Олександра Горіна, Едуард міг виконати свою вправу ще краще.

«Взагалі на цьому Олімпійському фестивалі ми втратили чимало можливостей, але завжди приємно, коли є медаль. Що стосується Едуарда, то він 14 разів виходив на помост, і 14 разів у нього успішні виступи. У вправах на кільцях у нього взагалі найскладніша комбінація і сама сильна складова», - наголосив тренер.

В свою чергу срібний призер Фестивалю Едуард Єрмаков так прокоментував свій виступ: «Задоволений, що вдалося піднятись на п’єдестал пошани. Можна було вигравати але не вийшло, буду далі працювати».

За інформацією прес-служби НОК України

Последние комментарии