30 липня відбулося пленарне засідання 103-ї (чергової) сесії міської ради VI скликання

30 липня відбулося пленарне засідання 103-ї (чергової) сесії міської ради VI скликання

На його початку перед депутатами та громадськістю міста виступив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Г.Б. Тука.

Як очільник Луганщини він звернувся до депутатів у зв’язку з загостренням ситуації навколо КП «Сєвєродонецьке тролейбусне управління», представники якого влаштували мітинг перед сесією міської ради, і попросив не нагнітати ситуацію і не розхитувати місто. «Нам доведеться дуже багато працювати і не потрібно ніяких приводів для прояву агресії», – наголосив Георгій Тука.

Далі депутати приступили до розгляду питань порядку денного та прийняли більше 50 важливих рішень. До їх уваги був запропонований звіт щодо виконання міського бюджету за І півріччя 2015 року. За словами секретаря міської ради Андрія Гавриленка, це обов’язкове питання. Йому передувала величезна робота, яку провела міська рада. Попередньо звіт було розглянуто на останньому засіданні виконкому. А для того, щоб він був більш зрозумілим громадськості й жителям міста, проведено прес-конференцію за участю фінансового управління міської ради, розпорядників бюджетних коштів, представників об’єднань громадян, лідерів громадських рухів. На ній керівник фінуправління детально розповіла про виконання міського бюджету за перше півріччя 2015 року.

На 103-й сесії міськради було розглянуто й питання про внесення змін до міського бюджету на поточний рік. У зв’язку з тим, що за результатами роботи у першому півріччі бюджет перевиконано, з’явилася можливість перерозподілити одержані кошти на друге півріччя. Левова їх частка буде витрачатися на заходи з підготовки до зими житлового фонду, об’єктів бюджетної сфери.

Крім запланованого прийнято й додаткове рішення про виділення коштів на придбання, виготовлення та установку ще 10 дитячих майданчиків.

Коментуючи роботу сесії, секретар ради А. Гавриленко подякував депутатам за те, що вони в оперативному порядку змогли опрацювати всі питання, які увійшли до порядку денного сесії, розглянули їх на засіданнях постійних депутатських комісій і протокольним чином оформили. Враховуючи, що депутатська діяльність здійснюється виключно на добровільних засадах і те, що її обсяг в частині підготовки документів для розгляду їх на сесіях значний, така участь викликає лише повагу до депутатського корпусу.

З усіма прийнятими рішеннями більш детально можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради, де всі вони оприлюднюються в обов’язковому порядку.

 

Джерело: sed-rada.gov.ua

Последние комментарии