28 липня відбулося чергове засідання виконкому міської ради

28 липня відбулося чергове засідання виконкому міської ради

28 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, порядок денний якого містив 6 питань.

Членам виконкому було представлено проект рішення «Про внесення змін до міського бюджету на 2015 рік», який в подальшому буде винесено на чергову сесію міської ради.

Згідно з положеннями Бюджетного кодексу за підсумками першого півріччя, в разі перевиконання доходної частини міського бюджету більш ніж на 5%, місто має право переглянути та перерозподілити бюджетні кошти.

Перше півріччя поточного року виконано успішно на 151,4%, тому проектом рішення пропонується збільшити доходну частину загального фонду міського бюджету на 45 950 354 грн., в тому числі за рахунок дотацій з державного бюджету, медичної субвенції та за рахунок власних коштів загального фонду. А видаткову частину міського бюджету за загальним фондом – на 29 098 278 грн.

Коментуючи виконання міського бюджету станом на 24 липня цього року, секретар ради Андрій Гавриленко зазначив: «Якщо говорити в цілому про стан бюджету по доходах та видатках по загальному фонду доходна частина складає 342 278,8 тис. грн., видатки – 283 416,0 тис. грн.

Із загального обсягу витрат вагому частину складають витрати на освіту – 28,44%, соціальний захист – 32,08%, охорону здоров’я – 20,7%.

У видпадку схвалення депутатами перерозподілу коштів по бюджету за цим рішенням, покращиться життєзабезпечення міста».

Крім того, члени виконкому взяли до відома довідку робочої групи про підсумки контрольно-ревізійної роботи за І півріччя 2015 року та внесли зміни до Положення про податок на майно та акцизний податок.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськради

Последние комментарии