Тука з робочою поїздкою відвідав місто Щастя

Тука з робочою поїздкою відвідав місто Щастя

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука здійснив першу робочу поїздку в м.Щастя, що знаходиться за 20 км від Луганська. Населений пункт, в якому наразі проживає близько 7500 людей, на цьому тижні терористи нещадно обстрілювали з танку, гранатометів та мінометів. У результаті була пошкоджена єдина енергетична «артерія» області ДТЕК Луганська ТЕС. 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Керівник області оглянув міську лікарню, школу, зустрівся з директором та персоналом ТЕС і подякував за оперативний ремонт енергоносіїв. 

Оглянувши разом з заступником мера міста Володимиром Тюриним Щастинську ЗОШ №1, керівник Луганської обласної ВЦА дав завдання завершити ремонт освітнього закладу до початку навчального року. Відповідні кошти на ці потреби вже виділені. 

У Щастинській міській лікарні медичний персонал подякував очільнику області та всім волонтерам за допомогу, яка наразі практично повністю закриває потреби лікарні. 

На тепловій електростанції енергетики відзначили, що Луганська область єдина в Україні, в якій не було веєрних відключень. 

«Знаючи, в яких умовах вам доводиться працювати, забезпечуючи світлом область, я щиро вдячний вам за вашу роботу», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Последние комментарии