У Щасті поранено двох бійців 92 бригади

За минулу добу у Луганській області обстріляли з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї м. Щастя. У результаті о 20.50 на Луганській ТЕС сталася зупинка енергоблоку №13, унаслідок північ області залишилася без світла, але вже опівночі його вдалося запустили і енергопостачання було відновлено, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

У самому місті з автоматичних гранатометів обстріляли територію автостанції та відділення ДСНС. Було поранено двох бійців 92 окремої механізованої бригади 1950 та 1989 року народження. Також сталося загорання будівлі колишньої продовольчої бази, що розташована в районі теплоелектростанції. 

В традиційно «гарячій точці» Луганщини смт Станиці Луганській другий день затишшя, за виключенням поодиноких пострілів зі стрілецької зброї з боку бойовиків. Користуючись нагодою, у населеному пункті ведуться відновлювальні роботи. 

«Після чергового обстрілу Луганської ТЕС вкотре постало питання про енергобезпеку Луганської області. На нарадах ми неодноразово підіймали це питання. Луганській області потрібна ще одна лінія живлення, яка допоможе нам убезпечити себе та давати надлишки електроенергії у інші області», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Последние комментарии