На Луганському напрямку російські найманці здійснили 8 обстрілів, в тому числі з 120-мм мінометів

За останню добу станом на 7-му ранку 26 липня 2015 року на Луганському напрямку – без змін. Впродовж доби зафіксовано  8 обстрілів позицій українських підрозділів.

Про це повідомляє сайт речника АТО в Луганській області.

Використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та міномети російські окупанти турбували наші військові підрозділи поблизу населених пунктів Станиця Луганська, Щастя, Трьохізбенка, Нижнє, Золоте та Жовте.

Зокрема, о 9.50 по Станиці Луганській працював снайпер та застосовувався СПГ-9. Внаслідок обстрілу отримав поранення військовослужбовець ЗС України, якого з д/з: «поранення правої нижньої кінцівки» було госпіталізовано до Станично-Луганської ЦРЛ. Також трапилося займання житлових будинків № 28 та № 38 по вул. Лермонтова, а також – гаражу по вул. Барбашова. Зусиллями підрозділу МНС пожежі локалізовано.

Двічі о 10.10 (протягом 40 хвилин) та о 15-50 (10 хв)  адепти «русского мира»  з АГС-17 та 82-мм міномета обстрілювали місто Щастя.

З 15.50 до 16.00 з напрямку с. Обозне (перебуває під контролем НЗФ «ЛНР») було здійснено обстріл з АГС-17 оборонних позицій підрозділу ЗС України поблизу території Луганської ТЕС.

О 18.45 бойовики так званої «ЛНР» вдарили з АГС-17 по ОП підрозділу ЗС України поблизу Трьохізбенки. За повідомленням ГУ МВС у Луганській області, о 19.40 до приймального відділення Новоайдарського РТМО доставлено 44–річного військовослужбовця ЗС України., мешканця Харківської області з діагнозом: «вогнепальне осколкове сліпе непроникаюче поранення передньої черевної стінки».

О 20.00 по с. Нижнє Попаснянського району російські найманці застосували заборонені Мінськими домовленостями 120-мм міномети.

О 21.25 зі стрілецької зброї обстріляно позицію ЗС України поблизу м. Золоте, і в цей же час з 82-мм мінометів нанесено удар по с. Жовте Новоайдарського району.

З 22.30 до 23.05 з напрямку м. Золоте-5 (підконтрольного НЗФ «ЛНР») було здійснено мінометний обстріл (10 пострілів) у напрямку м. Золоте.

Захисники України мужньо та надійно утримували свої рубежі, впевнено діючи на всіх ділянках оборони на Луганському напрямку!

Последние комментарии