На Луганському напрямку – 7 обстрілів та 1 бойове зіткнення

За останню добу станом на 7-му ранку 2015 року на Луганському напрямку – без змін. Впродовж доби зафіксовано 7 обстрілів позицій українських підрозділів. Використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та ЗУ-23-2 російські окупанти турбували наші війська поблизу н.п. Кряківка, Станиця Луганська, Попасна, Трьохізбенка та урочища Шаро-кут.

Про це повідомляє сайт речника АТО в Луганській області.

Зокрема о 13.25 23 липня з СВД та АГС-17 обстрілу бойовиків т.з. «ЛНР» зазнала Трьохізбенка.

О 17.30 – зі стрілецької зброї адепти «руського мира» вдарили по позиції підрозділу ЗС України в урочищі Шаро-кут.

З 21.10 по 00.40 тричі з різних напрямків російські окупанти били з АГС-17, ЗУ-23-2 та ДШК по Станиці Луганській. Обстріли тривали до трьох з половиною годин.

В 0.45 з РПГ обстріляно позицію ЗС України поблизу м. Попасна, а о 5.15 з АГС-17 бойовики т.з. «Новоросії» вдарили по с. Кряківка Новоайдарського району.

З 8.30 по 9.00 відбулося бойове зіткнення поблизу с. Сизе Станично-Луганського району. У ході бою найманці застосували РПГ та стрілецьку зброю. Наші військовослужбовці дали гідну відсіч зайдам.

Противник продовжував повітряну розвідку наших позицій. Минулої доби у темну пору над територією області зафіксовано 7 прольотів ворожих безпілотників, один з яких збито засобами ППО ЗС України.

Українські воїни мужньо та надійно утримували свої рубежі, впевнено діючи на всіх ділянках оборони на Луганському напрямку!

Последние комментарии