Державтоінспекція Луганської області стурбована фактами ДТП за участю пішоходів

Державтоінспекція Луганської області стурбована фактами ДТП за участю пішоходів

Серйозну стурбованість Державтоінспекції викликає стан аварійності за участю пішоходів. За півроку на території області сталася 31 ДТП. Під колесами автомобілів загинуло 7 осіб та 26 отримали травми різного ступеня тяжкості, що становить 29% від загального числа зафіксованих ДТП з постраждалими.

Негативна динаміка спостерігається і в липні. За три тижні місяця на автошляхах та вулицях області сталося 7 таких ДТП, у яких один пішохід загинув і 7 - травмовані.

Тільки в м. Сєвєродонецьку за останні дні зафіксовано три факта наїзду на пішоходів.

Найпоширенішою причиною ДТП за участю пішоходів є перехід проїжджої частини поза пішохідним переходом, а так само несподіваний вихід із-за транспортного засобу та інших перепон.

Найтяжчі наслідки для пішоходів мають місце в аваріях, які відбуваються в темний час доби з причини того, що багато ділянок доріг, особливо в невеликих населених пунктах, погано освітлені.

З метою зниження аварійності за участю пішоходів на території області, проводяться додаткові оперативно-профілактичні заходи, під час яких співробітники ДАІ приділяють пильну увагу на виявлення і припинення порушень ПДР пішоходами. Крім цього, співробітники Державтоінспекції проводять широку роз'яснювальну роботу серед найбільш незахищених учасників дорожнього руху. Це і розповсюдження соціальної реклами серед громадян, а також світлоповертаючих елементів, які є додатковим заходом безпеки в темний час доби для пішоходів.

За минулий період поточного року складено більше ста адміністративних матеріалів на пішоходів, які порушили Правила дорожнього руху.

Державтоінспекція Луганської області вкотре звертається до пішоходів!

Завжди пам'ятайте про важкі і невідворотні наслідки, до яких може призвести неуважність під час руху по проїжджій частині. Кожен вихід на проїжджу частину повинен бути обдуманим, і обережним, не припустима поспішність при переході дороги.

Тільки дисциплінованістю і усвідомленим виконанням усіх вимог Правил дорожнього руху можливо забезпечити порядок на дорогах, а найголовніше - запобігти трагедії.

 

ВДАІ з обслуговування м.Сєвєродонецьк

 #

А воееные..тут ничего, те

А воееные..тут ничего, те быстро гаишникам место указывают

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии