На Луганському напрямку – 5 обстрілів

За останню добу станом на 7-му ранку 22 липня 2015 року на Луганському напрямку – без змін. Впродовж доби зафіксовано 5 обстрілів позицій українських підрозділів. Про це повідомляє сайт речника АТО в Луганській області.

Використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та 82-мм міномети, російські окупанти провокували бійців сил АТО на вогонь у відповідь в районах селища Троїцьке, Старого Айдару, м. Золоте та Станиці Луганської.

З 05-00 до 05-30 21.07 бойовики т.з. «ЛНР» з напрямку смт. КАЛИНОВЕ (перебуває під контролем НЗФ) здійснили артилерійський наліт 20 пострілами на смт. ТРОЇЦЬКЕ Попаснянського району. Вогонь вівся зі 150-міліметрової важкої артилерії, яка, згідно з Мінськими угодами, мала бути відведена від лінії зіткнення. Кілька снарядів влучили в Миронівську дамбу. За висновками фахівців, у разі руйнування греблі, зазначив в. о. керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко, були б затоплені населені пункти Миронівське (Донецька область) та Троїцьке (Луганська область).

З 19-40 по 20-40 адепти «русского мира» двічі обстріляли зі стрілецької зброї нп СТАРИЙ АЙДАР.

О 21-50 зі стрілецької зброї обстріляне м. Золоте.

Протягом 40 хвилин (з 21-05 по 22-45) з АГС-17 та великокаліберного кулемета бойовики т.з. «Новоросії» били по Станиці Луганській.

Втрат серед особового складу сил АТО та мирних мешканців на Луганщині немає.
Противник продовжував повітряну розвідку наших позицій. Минулої доби у темну пору зафіксовано 2 прольоти ворожих безпілотника.

За повідомленням ГУ МВС у Луганській області о 21-00 знищено на місці п'ять фугасів зроблених із снарядів калібру 122 мм, натяжної дії, які бійці АТО виявили поблизу ВОП ЗС України у с. Кримське.

Підрозділи сил АТО виконували визначені бойові завдання за призначенням, стійко утримуючи оборонні рубежі та впевнено діючи на всіх ділянках оборони на Луганському напрямку.

Последние комментарии