Перемоги юних сєвєродончан на першості Луганської області з шахів

Перемоги юних сєвєродончан на першості Луганської області з шахів

Канікули вже давно розпочалися, але вихованці гуртка «Юні шахісти» Сєвєродонецького міського центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Сергія Сєрякова щоденно напружено працюють, готуючись до відповідальних змагань. Результатом такої наполегливої підготовки стали почесні місця, які посіли юні сєвєродончани на першості Луганської області з шахів у категорії до 14 років та 16 років. Цю першість вихованці центру давно очікували та доклали багато зусиль, щоб стати гідними супротивниками і продемонструвати високий клас гри.

За результатами змагань у категорії до 14 років перше місце посів Лев Жарков (колегіум, 8 клас), друге місце у Владислава Чумака (СЗШ №4, 6 клас), третє – у Миколи Степикіна (колегіум, 5 клас). У категорії до 16 років переможцем став Артур Касимов (ліцей, 9 клас), Карим Савельєв (СЗШ №7, 8 клас) посів друге місце, а Олексій Самойленко (СЗШ №4, 9 клас) виборов третє.

Дівчата також показали відмінний результат. Перше місце у Софії Ферт (ліцей, 9 клас), другою стала Єлізавета Шипілова (СЗШ №13, 4 клас).

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в майбутньому!

 

Інформація СМ ЦДЮТ

Последние комментарии