Чергова першість з шахів

Чергова першість з шахів

Чергова першістьз шахів та заслужені почесні місця. Цю першість юні шахісти давно очікували та відповідально готувались.

Канікули вже давно розпочалися, але  вихованці гуртка «Юні шахісти» Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості   під керівництвом Сергія Сєрякова щоденно напружено працюють, готуючись до відповідальних змагань.  08.06 кілька вихованців брали участь у  першості Луганської області з шахів 2015 року у категорії до 14 років та 16 років.

Звичайно, з таким бажанням та напруженою підготовкою наші  вихованці були достойними супротивниками. У категорії до 14 років 1 місце посів Жарков Лев (колегіум, 8 клас), 2 місце у Чумак Владислава (ЗОШ № 4 6 клас), 3 – Сткпикін Микола (колегіум, 5 клас). У категорії до 16 років  Касимов Артур (ліцей, 9 клас) посів 1 місце, Савельєв  Карим  (ЗОШ № 17, 8 клас) – 2 місце, Самойленко Олексій (ЗОШ № 4, 9 клас) – 3 місце. Дівчата також показали  відмінний результат! 1 місце у Ферт Софії (ліцей, 9 клас), 2 місце у Шипілової Єлізавети (ЗОШ № 13, 4 клас).

Вітаємо переможців та бажаємо перемог й надалі! 

Последние комментарии