Про проведення громадського обговорення питання про зміну назв (перейменування) площі і вулиць Сєвєродонецької громади

Керуючись Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Порядком проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 р. №966, на виконання рішення 102-ї (чергової сесії міської ради від 30.06.2015 р. №4628 міська рада інформує про початок проведення консультацій з громадськістю щодо зміни назв вулиць Леніна та Жовтневої, проспекту Радянського та площі Радянської.
 
Орган виконавчої влади, який проводить обговорення: Сєвєродонецька міська рада.
 
Питання, яке запропоновано для громадського обговорення:перейменування вулиць Леніна, Жовтневої, проспекту Радянського та площі Радянської.
 
Форма громадського обговорення: електронна консультація.
 
Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форма для подання пропозицій: м. Сєвєродонецьк, вул. Леніна, 32, відділ внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міської ради, каб. 37, тел. 4-43-10; електронна адреса: politika@sovet.sed.lg.ua;pressa@sovet.sed.lg.ua із зазначенням прізвища, імені, по батькові, адреси та контактів особи, яка їх подає. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення приймаються протягом місячного терміну з дня оприлюднення даного повідомлення.
 
Оприлюднення результатів громадського обговорення: на офіційному сайті Сєвєродонецької міської ради.

Последние комментарии