Пролетіла як на крилах 2 зміна оздоровчої кампанії «Літо-2015»

Пролетіла як на крилах 2 зміна оздоровчої кампанії «Літо-2015»

Більше 250 дітей відпочивали у таборах з денним перебуванням у ЗОШ № 4 та ЗОШ № 5. Якісна та результативна робота стала можлива завдяки тим, хто постійно піклується про дітей: міська влада, міський відділ освіти, відділ культури,  Сєвєродонецький міський Центр дитячої та юнацької творчості,  Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді,  Станція юних техніків, Сєвєродонецький міський Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, Сєвєродонецька галерея мистецтв, міські бібліотеки, засоби масової інформації тощо.

На початку літа стартувала гра-пошук «З нас витікає Україна». Ігри, знайомство з різними видами творчості та спортивні змагання продовжились і під час 2 зміни. Кожен мав змогу спробувати свої сили в спорті та творчості, набути позитивного настрою у іграх та розвагах.

9 червня на подвір’ї ЗОШ № 4 вихованці обох пришкільних таборів стали учасниками ігрової програми. Звичайно, було і урочисте нагородження. Усіх присутніх привітала головний спеціаліст відділу освіти Наталія Гаввіна, яка побажала дітям та дорослим гарного літа та подякувала керівникам шкіл та начальникам таборів, вихователям, педагогам, поварам, усім, хто був причетний до відпочинку дітей за їх якісну роботу.

На святкову програму, яку підготували фахівці Сєвєродонецького міського центру дитячої та юнацької творчості, до дітей завітало справжнє Літо. Подарувало дітям танець квітів, багатий врожай, який збирали усі разом, веселі пісні, приємні призи та літні розваги. Закінчилось свято парадом мильних бульбашок. І дорослі і малі грали з різнокольоровим чудом.   

Усмішки і гарний настрій, веселий сміх та азарт наповнили все навкруги разом з райдужними бульбашками.

Оздоровча кампанія «Літо 2015» закінчилась, але літо продовжується,  попереду велика кількість цікавих зустрічей та важливих справ! Гарного всім відпочинку.

Последние комментарии