Вихованці гуртка «Юні шахісти» Сєвєродонецького міського центру дитячої та юнацької творчості взяли участь в обласному чемпіонаті з шахів

Вихованці гуртка «Юні шахісти» Сєвєродонецького міського центру дитячої та юнацької творчості взяли участь в обласному чемпіонаті з шахів

22 юних представника Луганської області виборювали інтелектуальну перемогу в обласному чемпіонаті з шахів серед дітей віком до 12 років, який відбувся у Кремінній.

Триденний турнір проходив за швейцарською системою в 9 турів. Кожному супернику на гру в партію надавалася 1 година і 5 хв. (гра тривалістю в 1 годину вважається короткою партією).
Серед гравців віком до 12 років, Владислав Чумак (СЗШ №4) і Микола Степикін (НВК «Школа-колегіум») виявилися сильнішими за інших суперників – з відривом у 3 очки. У 9-ти турах вони набрали по 8,5 очок, що є відмінним результатом! Варто сказати, що між собою наші хлопці зіграли в нічию. Серед гравців віком до 10 років, Артем Ряснянський (ССШ №17) посів 4-е місце, що теж для нас не просто добрий, а знаковий результат!
 
Щиро радіємо успіхам Єлизавети Свергунової (НВК «Школа-колегіум»), яка виборола на чемпіонаті перше місце; Єлизавети Шипілової (СЗШ №13) та Владислава Чумака, які посіли другі місця! Вітаємо з цими перемогами і керівника гуртка С.М. Серякова – доброго, терплячого і уважного наставника, поруч з яким зростають у всіх сенсах його гуртківці – Влад займається три роки, Артем – два, Микола й обидві Лізи пройшли навчання першого року.
 
На початку липня відбудеться першість області серед дітей віком до 14 та 16 років.
 
Повертаючись додому, наші вихованці завели розмову про можливість участі і в цій першості. У будь-якому випадку, бажаємо вам, наша надія, наші діти, успіху, перемог, здоров’я і радості!
 
 
Інна ЖОРНІК, завідуюча відділом СМ ЦДЮТ

Последние комментарии