Підтримано державне обвинувачення

Прокуратурою м. Сєвєродонецька підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість П., який в  2014 року скоїв, тяжке кримінальне правопорушень, а саме спричинив тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілому.

Як встановлено під час досудового розслідування та доведено прокуратурою міста в суді, П.12 вересня 2014 року, приблизно об 11 годині 50 хвилин,  знаходячись в квартирі за місцем свого мешкання,  перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, під час сварки з  Б та Р, яка виникла на ґрунті неприязних стосунків, маючи намір на спричинення тілесних ушкоджень будь- якого ступеню тяжкості, на кухні в квартирі взяв кухонний ніж, яким став погрожувати Б та Р.

Далі, в ході конфлікту, П.наніс один удар ножем кухонного типу, в область живота Б, який в той час намагався приблизитися до П, чим заподіяв потерпілому тілесне ушкодження у вигляді колото-різаного поранення черевної порожнини.

12 вересня 2014 року о 12 годині 40 хвилин у відділенні реанімації та інтенсивної терапії КУ «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» внаслідок отриманого колото-різаного поранення черева пошкодженням печінки, яке ускладнилося значною внутрішньою крововтратою, настала смерть Б.

В ході судового розгляду обвинувачений повністю визнав провину у скоєному ним кримінальному правопорушенні.

Вироком Сєвєродонецького міського суду П. визнаний винним у скоєнні кримінального правопорушення , передбаченого ч.2 ст.121 КК України та йому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Прокуратура м. Сєвєродонецька з призначеним покаранням погодилась, на даний час вирок стосовно П. вступив в закону силу та засудженого направлено на відбування покарання у виправний заклад. 

 

Ю.А.Зінченко, прокурор прокуратури м. Сєвєродонецька Луганської області молодший радник юстиції   

Последние комментарии