У знеструмленій Станиці Луганській відновили мобільний зв'язок. Центральну воду дають по графіку

За минулу ніч Станиця Луганська зазнала обстрілів бойовиків зі зброї різного виду, включаючи міномети та гранатомети. В центральній частині селища пошкоджені житлові будинки (вибуховими хвилями вибиті вікна, осколками посічені фасади та дахи). Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

На кількох вулицях перебитий газопровід низького тиску, який вдалося оперативно полагодити.

Обійшлося без постраждалих мирних мешканців тавійськових, однак райцентр усе ще знеструмлений. Електроенергію, яка подається сюди по резервній лінії з Росії, ще в п’ятницю без будь-яких пояснень вимкнули на окупованому боці. Без світла припинилися подача центральної води і зник мобільний зв'язок.

Сьогодні за допомогою генераторів мобільний зв'язок вдалося відновити, крім того, в Станиці по графіку почали подавати центральну воду, щоб місцеві мешканці мали змогу набрати її про запас.

Крім Станиці Луганської пошкодження соціальних об’єктів та житла зафіксовані в Попаснянському районі. В селищі Родіна внаслідок мінометного обстрілу вибиті вікна в школі.

А в сусідньому Стаханівці серйозно пошкоджений житловий будинок на дві сім’ї. В обох випадках обійшлося без постраждалих.

Последние комментарии