У Сєвєродонецьку відзначили День молоді

У Сєвєродонецьку відзначили День молоді

Спеціально до свята 26 червня в міському Палаці культури стартував проект «КВК проти ненависті».

Організоваторами заходу в області виступає Луганська обласна військово-цивільна адміністрація, управління молоді та спорту облдержадміністрації та Луганський обласний центр молодіжних ініціатив та соціальних досліджень.

Привітати учасників заходу та гостей свята прийшли заступник голови обласної військово-цивільної адміністрації Ольга Лішик, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Антон Волохов, в.о. директора Луганського обласного центру молодіжних ініціатив та соціальних досліджень Інна Осипенко.

Відкриваючи КВК Ольга Лішик привітала присутніх з Днем молоді, побажала командам-учасницям вдалого виступу, а всім глядачам – отримати масу позитивних емоцій.

У «КВНі проти ненависті» взяли участь вісім команд з різних регіонів України (Маріуполя, Харкова, Черкас, Чернігова, Вінниці) та місцеві команди з Краматорська (Донецька обл.) та Сєвєродонецька. Також гості свята побачили виступ «телевізійної» команди «Девчонки из Житомира».

По завершенню КВНу Антон Волохов подякував всім учасникам за позитивний настрій, який вони подарували та підкреслив на необхідності подібних проектів в регіоні. Крім того, начальник управління нагородив всі команди дипломами управління молоді та спорту облдержадміністрації за активну участь в заході.

Також, в рамках проекту на жителів міста чекав показ тематичних робіт «No hate» («Проти ненависті») художника-карикатуриста, лауреата міжнародних конкурсів, головного художника асоціації КВК України (АКУ) Василя Вознюка та демонстрація робіт фотографа АКУ Сергія Денисенка на тему «Позитив». Всього глядачам було представлено 50 робіт.

Всі бажаючі мали змогу подивитися презентацію соціального відео «Все буде добре» та взяти участь в майстер-класі створення молодіжного короткометражного відео.

Для створення позитивного настрою присутніх пройшов флешмоб «Молодь проти ненависті».

Нагадаємо, на Донбасі проект «КВН проти ненависті» розпочався 24 червня та охопив міста Краматорськ, Слов’янськ, Святогірськ (Донецька обл.) та Сєверодонецьк і Рубіжне (Луганська обл.).

Мета проекту: інтеграція зусиль державних установ, творчих та громадських об’єднань на протидію проявам мови ненависті у спілкуванні, ЗМІ та Інтернет-середовищі; на зменшення явищ дискримінації і порушення прав людини; на розвиток та спрямування потенціалу молоді щодо виявлення і реагування на прояви дискримінації та порушення прав людини шляхом культурологічних та освітньо-виховних програм.

 

Інформація управління молоді та спорту Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

Последние комментарии