На Луганщині визначили найспортивніших держслужбовців

На Луганщині визначили найспортивніших держслужбовців

На вихідних, 20-21 червня на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімп» в Кремінній стартували фінальні змагання обласної спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, присвячені Дню Конституції України.

Про це повідомляє Управління молоді та спорту Луганської обласної ВЦА.

У фінал спартакіади вийшли шість команд з міст Кремінної, Лисичанська та Попаснянського, Новопсковського, Білокуракінського і Старобільського районів.

Привітали учасників змагань заступник голови військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко, заступник керівника апарату військово-цивільної адміністрації Альбіна Кушелева, начальник управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації Антон Волохов, а також провідні спортсмени Луганщини.

Відкриваючи фінальний тур спартакіади заступник губернатора подякував всім учасникам змагань за їх спортивний дух та побажав хороших стартів та перемог.

-Сьогодні, керівництво області приділяє значну увагу розвитку спорту на Луганщині. Ми проводимо багато обласних змагань, в тому числі спартакіаду держслужбовців. Зараз, у цей складний час саме на вас, шановні держслужбовці, дивляться мешканці ваших міст та районів, і ви для них є найкращим прикладом, - сказав Юрій Клименко.

Цього року у спартакіаді взяли участь близько 120 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, які змагались у міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, шашках та швидких шахах.

За результатами змагань, перше місце зайняла команда Старобільського району, друге – представники міста Кремінна, третє місце посіли держслужбовці Попаснянського району.

Команди-переможці нагороджені кубками, медалями та грамотами управління молоді та спорту ОДА. Крім того грамотами та дипломами управляння були відзначені держслужбовці, які проявили себе в особистому заліку.

Нагадаємо, з команд-переможців спартакіади буде сформована обласна команда, яка поїде захищати честь Луганщини на Всеукраїнських змаганнях.

Последние комментарии