Інспектори ДАІ Луганської області провели рейди з попередження аварійності

Інспектори ДАІ Луганської області провели рейди з попередження аварійності

Для того, щоб зменшити аварійність на автошляхах Луганської області, з 1 по 30 червня Державтоінспекцією Луганської області проводяться широкомасштабні й оперативно-профілактичні відпрацювання міст і районів.

До спільної роботи залучаються представники ЗМІ для широкого інформування населення про результати проведених заходів. При несенні служби співробітники ДАІ не тільки виявляють і присікають грубі порушення Правил дорожнього руху, але проводять бесіди з водіями та пішоходами за всіма напрямами. Це, насамперед, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, попередження аварій за участю нетверезих водіїв. При цьому широко використовується соціальна реклама, роздаються листівки з порадами для водіїв і пішоходів, демонструються фотографії дорожніх пригод з причини керування транспортом у нетверезому стані.

 Як показали перші дні проведених профілактичних заходів, співробітники ДАІ виявили не тільки понад тридцять грубих порушень Правил дорожнього руху, але і зафіксували 10 фактів керування транспортними засобами водіями, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння.

З початку року співробітниками ДАІ притягнуто до відповідальності 935 водіїв у нетверезому стані. Але в 15 випадках порушення цього пункту Правил призвело до дорожніх пригод, в яких травмовано 20 людей.

 Кожен водій повинен розуміти, що ніякими штрафами не виміряти ціну людського життя. І, сідаючи за кермо автомобіля, ніколи не слід забувати, що сам по собі автомобіль - це потенційно небезпечний механізм. А якщо за кермом п'яний водій, то він вдвічі небезпечний. Водії, будьте пильні, сідаючи за кермо автомобіля, не несіть біду собі і оточуючим. Адже в нашому житті і без цього дуже багато негараздів і проблем.

 

 

ВДАІ з обслуговування м.Сєвєродонецьк

Последние комментарии