Новий прокурор Луганської області здійснив виїзд до Старобільського слідчого ізолятора

Прокурор Луганської області Юрій Квятківський здійснив виїзд до Старобільського слідчого ізолятора Управління ДПтС України в області та провів особистий прийом засуджених і взятих під варту осіб. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

Питання, які хвилювали ув’язнених, стосувалися етапування до визначеного місця відбування покарання, довготривалого розгляду судом кримінальних проваджень, укладення шлюбу тощо.

 Під час спілкування з ув’язненими прокурором області надано останнім відповідні роз’яснення чинного законодавства, а з деяких питань доручено підлеглим організувати перевірки, про результати яких ув’язнені будуть поінформовані.

Нагадаемо, 17 червня 2015, заступник Генерального прокурора України Головний військовий прокурор Анатолій Матіос офіційно представив колективу прокуратури Луганської області нового керівника - Юрія Квятківського.

У своєму виступі Анатолій Матіос зазначив, що перед органами прокуратури сьогодні стоїть багато завдань по зміцненню та збереженню законності і правопорядку в регіоні в умовах проведення АТО, а пріоритетним напрямком в роботі залишається забезпечення максимальної прозорості та відкритості перед суспільством, боротьба з корупцією та підвищення авторитету органів прокуратури.

У свою чергу, прокурор Луганської області подякував за довіру та пообіцяв належно виконувати разом з колективом усі поставлені завдання.

Довідково: до цього Юрій Квятківський працював на посаді заступника прокурора Київської області.  Раніше обіймав керівні посади в органах внутрішніх справ Київської області.  З 2 квітня 2015 року наказом Генерального прокурора України призначений на посаду заступника прокурора Луганської області.

Последние комментарии