Комісія МВС України прибула в Сєвєродонецьк вирішувати ситуації навколо "Торнадо"

Сьогодні вночі до Сєвєродонецька прибула комісія, яка створена за наказом Міністра внутрішніх справ. До складу комісії входять два заступники Міністра внутрішніх справ та керівники Департаментів внутрішньої й громадської безпеки та кадрового забезпечення. Мета одна – в стислі терміни врегулювати конфлікт та розслідувати чинники, які його спричинили. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Луганській області.

Представники комісії звернулись до бійців «Торнадо» із закликом не ставати на злочинний шлях, а залишатись гідним прикладом для молоді і гордістю для своїх рідних та близьких. Ці заклики також розповсюджені в соціальних мережах, щоб кожен працівник підрозділу з ними ознайомився та прийняв для себе особисте рішення.

Наразі з підрозділом ведуться перемовини. Представники комісії готові вислухати кожного бійця, розібратися з причинами конфлікту та прийняти рішення у рамках правового поля.

Особовий склад «Торнадо» повинен сам для себе визначитись. Кожному, хто бачить себе в рядах органів внутрішніх справ, і не заплямував себе негідними поступками, буде запропоновано подальше проходження служби в інших підрозділах.

Последние комментарии