У Кримському внаслідок важких осколкових поранень загинув 36-річний військовослужбовець ЗС України

Зведення речника АТО в Луганській області.

З 07-00 14.06. до 07-00 15.06.2015 року на Луганському напрямку – без змін. Бойовики НЗФ так званої «ЛНР» протягом доби здійснювали періодичні обстріли оборонних рубежів сил АТО та прифронтових населених пунктів вздовж усієї лінії розмежування.

Протягом неділі (14.06) с. Кримське Новоайдарського району зазнало неодноразових обстрілів бойовиків з боку підконтрольного т.з. «ЛНР» с . Сокільники. Житловий сектор та мирні мешканці не постраждали, однак після 13-ї години у результаті мінометного обстрілу важкі осколкові поранення отримав 36-річний військовослужбовець ЗС України. Пораненого оперативно доставили до лікарні. Однак через кілька годин він помер. Останній мінометний обстріл Кримського відбувся сьогодні о 3-й годині ночі 15.06.2015. У результаті перебита 35 Кв лінія електропередач. Частина села Кримське знеструмлена.

Учора близько 13-00 бойовики т.з. «Новоросії» обстріляли аварійну бригаду водоканалу, яка намагалася усунути пошкодження водопроводу між Попасною та Золотим, що на самій лінії розмежування. Майстри були одягнені у форменний одяг зі спеціальними знаками розрізнення. Незважаючи на це, бойовики  відкрили по них вогонь. Отримав поранення бригадир ремонтників. Заходи з відновлення водоводу відкладено. Поранення неважкі, загрози життю немає.

Обстріли оборонних рубежів ЗС України відбувалися і в інших гарячих точках по лінії розмежування на Луганському напрямку

О 10.30 терористи обстріляли з мінометів Тошківку. Окремі міни вибухнули безпосередньо в селищі поблизу автобусної зупинки. Інформація про постраждалих немає.

За уточненою інформацією у н.п. Новотошківці внаслідок учорашнього обстрілу пошкоджений навчально-виховний комплекс та водонапірна вежа. У ніч на понеділок бойовики з боку окупованого с. Голубівське обстріляли селище з гаубиць. Поранених або загиблих нема.

За уточненими даними внаслідок вчорашнього артобстрілу Трьохізбенки (Новоайдарський район) вибуховою хвилею вибиті вікна протитуберкульозного диспансеру. Зайнявся ліс навколо будівлі. Люди внаслідок обстрілу не постраждали.

У Золотому внаслідок артобстрілу з напрямку підконтрольного т.з. «ЛНР» м. Первомайськ зруйновано два приватні будинки.

На Бахмутській трасі внаслідок мінометного обстрілу, що вівся з окупованого с. Жолобок, осколкові поранення отримав один військовослужбовечь ЗС України. Ще один захисник України — поранений внаслідок обстрілу бойовиками з АГС-17 м. Щастя. Обидва поранені опреативно госпіталізовані. Їм надана неоюхідна медична допомога. Загрози життю немає.

Последние комментарии