На порядку денному – капітальні ремонти

На порядку денному – капітальні ремонти

Незважаючи на хитке фінансове становище в умовах навколишніх бойових дій та непрацюючих головних підприємств міста, Сєвєродонецька міська рада всіляко намагається і їй таки вдається втілювати в життя деякі заходи міської програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів соціальної інфраструктури на 2010-2017 роки, а також впорядкувати найбільш важливі на сьогодні проблеми міської громади.

Так, виконано капітальний ремонт м’якої покрівлі ДНЗ №22. Ведуться роботи по капремонту покрівлі СЗШ №4, а  в подальшому буде проведений капітальний ремонт покрівлі СЗШ №20 та господарського блоку в дитячому садочку №14. У межах лімітів фінансування вже завершено заміну віконних блоків на металопластикові в ДНЗ №12. Зараз аналогічні роботи повним ходом ведуться у ДЮСШ №1 і №3. 

Цього року виконано капітальний ремонт покрівлі критих кортів по вул. Вілесова, 4 а. Згодом тут буде здійснено й утеплення фасаду будівлі. Ведуться роботи по капітальному ремонту будівлі міського військового комісаріату.

На завершальній стадії знаходяться роботи по реконструкції гуртожитку  по вул. Маяковського, 10 під багатоквартирний житловий будинок.

Щодо наболілого питання по капітальному ремонту покриття доріг, то, на превеликий жаль, успіхи вкрай незначні. Виконано капітальний ремонт покриття дороги по проспекту Космонавтів на ділянці від шосе Будівельників до проспекту Гвардійського та у прилеглих населених пунктах, що входять до Сєвєродонецької територіальної громади, зокрема в селищі міського типу Борівському та у селі Воєводівці.

До речі, міська влада на сьогодні не має змоги потрібним чином приділити цьому питанню належну увагу, оскільки за кошти міського бюджету, а це левова його частка, було поновлено міст через р. Борову, зруйнований під час бойових дій минулого року. Зараз міська влада веде предметні перемовини з керівництвом Луганської обласної військово-цивільної адміністрації і сподівається на позитивний результат по виділенню коштів-субвенції на капітальний ремонт доріг комунальної власності  Сєвєродонецька у найближчий термін.

 

Р. Абраменко, начальник відділу капітального будівництва міськради

Последние комментарии