Луганщина за добу – обстріли Трьохізбенки, Новотошківки, Кримського, пошкоджене житло й соціальні об’єкти, поранені військові

На Луганщині знову різке посилення агресії з боку бойовиків. Крім обстрілів Кримського й загибелі одного військовослужбовця (про що вже повідомлялося раніше), бойові дії відбувалися і в інших гарячих точках на лінії розмежування в Луганській області. Про це повідомляє сайт Геннадія Москаля.

Сьогодні о 10.30 бойовики обстріляли з мінометів Тошківку. Окремі міни вибухнули безпосередньо в селищі поблизу автобусної зупинки. Інформація про постраждалих та руйнування зараз уточнюється.

У Новотошківці внаслідок учорашнього обстрілу пошкоджений навчально-виховний комплекс (розбитий дах, який щойно почали відновлювати після попередніх обстрілів) та водонапірна вежа. Осколками від мінометних мін та артилерійських снарядів посічені селищна рада й інші будівлі в самому центрі Новотошківки. У ніч на понеділок бойовики з боку окупованого Голубівського знову обстріляли селище, цього разу з гаубиць. На щастя, обійшлося без поранених і загиблих.

Уточнені наслідки вчорашнього обстрілу Трьохізбенки (Новоайдарський район). Артилерійські снаряди вибухнули поряд із 5-поверхівкою, де проживають працівники протитуберкульозного диспансеру. В одному під’їзді вибуховою хвилею вибиті вікна, крім того, зайнявся ліс навколо диспансеру. Адміністративний та лікувальний корпус не пошкоджено, люди внаслідок обстрілу не постраждали.

У Золотому артилерійські снаряди, випущені з боку окупованого Первомайська, розбили два приватні будинки. В одному під час обстрілу ховалися жінка з малолітньою дитиною (вони встигли забігти в підвал, тому вціліли), інший будинок був порожній.

На жаль, минула доба не обійшлася без поранених військових. На автодорозі Бахмутка внаслідок мінометного обстрілу, що вівся з окупованого Жолобка, осколкові поранення отримав один боєць. Ще один військовий поранений у Щасті внаслідок обстрілу з автоматичного гранатомета. Обидва поранені госпіталізовані. 

Последние комментарии