Семінар «Волонтерство та благодійність за новими правилами» відбудеться в Сєвєродонецьку

Регіональний семінар Українського форуму благодійників «Волонтерство та благодійність за новими правилами: можливості та виклики» відбудеться 15 червня 2015 року в м. Сєвєродонецьк Луганської області.

Захід має на меті зміцнити потенціал регіональних волонтерських та благодійних організацій в управлінні фінансами, бухгалтерському обліку, залученні ресурсів та звітності.

Зустріч відбуватиметься в інтерактивному форматі: учасники зможуть ставити запитання із власної практики і одразу отримувати компетентні відповіді.

Час проведення: 10.00-17.00.

Місце проведення: Кризовий медіа центр «Сіверський Донець», м. Сєвєродонецьк, Радянський пр-т. 54.

Реєстрація: участь у заході безкоштовна, попередня реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1-aKHwm656r2lUPCxIv-Pf9X3RDLC0K3bbeWOEQ7k39A/viewform?usp=send_form.

Зареєструватися можна до 15:00  12 червня 2015 року.

Захід буде корисним для представників (менеджери, бухгалтери, керівники) благодійних фондів та організацій, волонтерам, а також усім тим, хто безпосередньо відповідає за реалізацію благодійних проектів та програм.

Програма

10.00 – 10.15 Висвітлення благодійності та волонтерства в ЗМІ

10.15 – 11.15 Презентація «Благодійні та громадські організації, волонтери в нових законодавчих і суспільних реаліях»

11.15 – 12.00 Збір пожертв через благодійні скриньки: правила, ризики, боротьба з шахрайством

12.00 – 12.30 Перерва на каву

12.30 – 17.00

• Доходи та витрати неприбуткової організації в податковому обліку.

• Приклади виникнення податкових зобов’язань в неприбутковій організації (Податок на нерухомість, ПДВ).

• Нарахування заробітної плати та цільової/нецільової благодійної допомоги.

• Волонтери та АТО. Допомога в АТО, документальне підтвердження, відповідальність волонтерів.

 Семінар проводитимуть:

Леся Ярошенко, інформаційний менеджер Українського форуму благодійників, Лариса Жигун, координатор адвокасі-кампаній Українського форуму благодійників, Катерина Ржевська, керівник проектів Українського форуму благодійників,

Юлія Кірсанова, сертифікований фахівець з управління фінансами неприбуткових організацій (професійні сертифікати IPFM, ACCA, CAP, працювала експертом у галузі організаційного розвитку неурядових організацій України в таких фондах і проектах, як USAID, ПРІК ПРООН, Фонд ім. Стефана Баторія, DESPRO, Фредеріка Еберта).

Захід відбудеться в рамках проекту за підтримки Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

Последние комментарии