У прокуратурі Луганської області проведено оперативну нараду з питань додержання законодавства щодо адаптації правового статусу засуджених до європейських стандартів

Сьогодні, під керівництвом заступника прокурора області Юрія Квятківського, за участі керівництва управління ДПтС України в Луганській області, у прокуратурі Луганської області проведено оперативну нараду.

На нараді розглянуто результати проведеної у травні поточного року перевірки з питань додержання вимог кримінально-виконавчого законодавства у Старобільському слідчому ізоляторі управління ДПтС України в Луганській області.  

Обговорено  питання, пов’язані з дотриманням конституційних прав засуджених, що перебувають в установі, та адаптації їх правового статусу до європейських стандартів.

За результатами обговорення вжито заходів до приведення у відповідність до вимог чинного законодавства порядку користування засудженими мережею Інтернет, організації їх трудового і побутового влаштування після відбуття міри покарання, а також їх медико-санітарного забезпечення та належного режиму тримання у Старобільському слідчому ізоляторі.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області 

Последние комментарии