У Сєвєродонецьку інспектори ДАІ знайшли загублену дитину

У Сєвєродонецьку інспектори ДАІ знайшли загублену дитину

10 червня, приблизно о 15:30 співробітники ДАІ з обслуговування міста Сєвєродонецька Луганської області капітан міліції Денис Сейк, капітан міліції Євген Супрун та старший лейтенант міліції Денис Щеголіхін патрулювали центральні вулиці міста на службовому автомобілі.
Проїжджаючи по проспекту Хіміків, в районі Центрального ринку, увага інспекторів привернула маленький хлопчик, який самостійно і невпевнено переходив дорогу.


Ділянка дороги дуже жвава, так як знаходиться біля ринку і потік транспорту не припиняється до вечора.

Інспектори ДАІ зупинилися і вирішили поспілкуватися з батьками, провести профілактичну бесіду, відносного того, що залишили дитину без нагляду. Однак нікого з дорослих поблизу не було. Інші ж громадяни залишалися байдужими і були зайняті своїми справами.

Співробітники ДАІ намагалися розговорити хлопчика і з'ясувати де його батьки, але він неохоче йшов на контакт. Через півгодини інспектори побачили неподалік розгублену і перелякану жінку, яка йшла оглядаючись по проспекту Хіміків і кликала дитину на ім'я. Дитину передали щасливій мамі і порадили надалі уважніше стежити за сином.

Як з'ясувалося пізніше, малюка звати Денис і йому 4 рочків. Він втік від бабусі, яка зайшла у відділення банку по своїх справах і на хвилину втратила його з виду. Коли жінка вийшла на вулицю, то дитину ніде не було. Не дочекавшись онука, бабуся підняла тривогу: спочатку шукала хлопчика самостійно, потім підключила рідних і знайомих. Та на щастя поруч опинились співробітники ДАІ.

Державтоінспекція вкотре звертається до батьків! Під час канікул необхідно нагадувати про безпечну поведінку на вулицях і дорогах, розглядати небезпечні ситуації. Дуже важливо щоб батьки самі подавали приклад своїм дітям і дотримувалися правил дорожнього руху.
 Захистіть дитину від неприємностей на дорозі!

 

ВДАІ з обслуговування м.Сєвєродонецьк

Последние комментарии