Зранку в Катеринівці знову був бій

Сьогодні (21.05) о 5.45 ранку на околиці Катеринівки (Попаснянський район) відбувся бій між українськими силовиками та бойовиками.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Спочатку позиції наших військових обстріляли з важкої зброї з боку окупованого селища Молодіжний, а затим група бойовиків підійшла до опорних пунктів на близьку відстань і зав’язала бій. Зіткнення тривало до 6.20, весь цей час мешканці прилеглих вулиць Катеринівки ховалися в підвалах. Зараз у селі тихо, інформації про постраждалих не надходило.

Крім Катеринівки бойові дії протягом минулого вечора й ночі велися ще в кількох пунктах на лінії розмежування. Станицю Луганську обстрілювали з мінометів двічі – одразу після півночі та після 3-ї години. Міни вибухали на околицях поблизу позицій наших військових, даних про постраждалих немає. Кілька годин зранку в селищі не було світла, однак потім подачу електроенергії відновили.

Щастя протягом вечора обстрілювали з гранатометів із боку окупованої Веселої Гори. Вогонь вівся по українському блокпосту біля мосту через Сіверський Донець, однак якихось серйозних наслідків не мав.

На околиці Кримського біля протитуберкульозного диспансеру спочатку після обіду, а потім після 6-ї вечора між українськими військовими та бойовиками спалахували перестрілки із застосуванням автоматичної зброї та мінометів. Житловий сектор залишився поза зоною ураження

Последние комментарии