19 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Порядок денний чергового засідання виконкому, яке відбулося 19 травня, містив понад 10 питань.

Зокрема, члени виконкому прийняли рішення нагородити Почесними грамотами виконавчого комітету Дениса Кулікова, головного технічного керівника ТОВ «Науково-проектний інститут хімічних технологій «Хімтехнологія» та Олега Безкровного, провідного інженера з налагодження та випробувань ПрАТ «Сєвєродонецький ОРГХІМ» «За сумлінну працю, особливі досягнення у виконанні службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди Дня хіміка». 

На засіданні також були затверджені плани проведення міських заходів, присвячених випускному вечору учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста та Міжнародному Дню захисту дітей. Секретар ради зазначив що випускний вечір планується провести 30 травня. Як і минулого року, вшанування випускників пройде в школах, після чого кожен клас на свій розсуд запланує святковий вечір. У цьому році буде введено одне важливе обмеження, а саме: о 22.00 всі учні повинні будуть закінчити святкування і розійтися по домівках. Це робиться для забезпечення максимальної безпеки дітей. 

1 червня буде відзначено Міжнародний день захисту дітей. У міських закладах культури плануються святкові заходи, а в школах відкриваються табори з денним перебуванням.

Серед інших прийняті рішення про затвердження нового складу міської Координаційної ради з питань захисту прав споживачів, зміни складу комісій з обстеження зелених насаджень, які підлягають видаленню, тощо. 

 

Источник sed-rada.gov.ua

Последние комментарии