Відбувся обласний науково-практичний семінар для спеціалістів та методистів управлінь освіти Луганської області

На базі Сєвєродонецького навчально-виховного комплексу «Гармонія» відбувся обласний науково-практичний семінар для спеціалістів та методистів управлінь (відділів) освіти Луганської області. Освітяни з різних міст та районів області зустрілися, щоб обговорити сучасний стан та перспективи розвитку системи дошкільної освіти Сєвєродонецька.

На початку заходу учасники семінару оглянули групові осередки, службові приміщення, рекреації дошкільного відділення НВК «Гармонія» і висловили своє схвалення організації та умовам перебування дітей в садочку.

Після перегляду експозиції комунальних дошкільних навчальних закладів (ясел-садків) комбінованого типу Сєвєродонецької міської ради «Інноватика в сучасній дошкільній освіті» головний спеціаліст відділу дошкільної та загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Н.С. Сагіна відкрила теоретичну частину семінару.

Начальник відділу освіти Сєвєродонецької міської ради О.Г. Каширіна привітала участників семінару та побажала успіхів доповідачам. 

У ході заходу освітяни розглянули стан дошкільної освіти в Сєвєродонецьку, методичної служби дошкільної освіти та методичного супроводу роботи з дітьми, навчально-виховного процесу в умовах експериментальної діяльності дошкільного навчального закладу. Обговорили створення умов для формування соціальної компетентності дітей дошкільного віку, психологічні аспекти вивчення їх індивідуальних особливостей та інші цікаві й актуальні теми.

В практичній частині семінару учитель-логопед вищої категорії ДНЗ №41 «Червоні вітрила» В.М. Тишакова презентувала логопедичний сайт для батьків дітей-логопатів. 

На завершення заходу маленькі вихованці ДНЗ №11 «Світлячок» викликали справжній букет емоцій та посмішок, виконавши пісенний візерунок «Хай живе надія!». 

Підбиваючи підсумки семінару, його учасники одноголосно висловили своє задоволення системою дошкільної освіти, яку змогли побудувати в нашому місті, досвід якої вони обов’язково використають у своїй роботі.


Информация газеты «Северодонецкие Вести»

Последние комментарии