Бойовики так званої «ЛНР» намагаються дестабілізувати оборону частин ЗС України

З 7-ї ранку 17 травня до 7-ї ранку 18 травня 2015 року обстановка на Луганському різких змін не зазнала. Загальна безпекова ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Підрозділи ЗС України посилили пильність несення служби з метою недопущення проникнення в тил сил АТО диверсійно-розвідувальних груп супротивника. Про це повідомляє на своему сайті речник АТО в Луганській області Руслан Ткачук.

Зухвало порушуючи Мінські угоди щодо дотримання режиму припинення вогню, бойовики НЗФ т.зв. «ЛНР» минулої доби здійснили 3 обстріли вогневих позицій ЗС України з мінометів, АГС-17 та стрілецької зброї. Російські найманці обстрілювали вогневі позиції сил АТО в районі Луганської ТЕС, що поблизу м. Щастя. Стратегічний об’єкт продовжує роботу в штатному режимі.

Ніч на Луганському напрямку минула без обстрілів. За минулу добу було зафіксовано 6 прольотів ворожих БПЛА. Втрат особового складу ЗС України не допущено. Бойовики т.з. «ЛНР» продовжували вести повітряну розвідку. Користуючись режимом припинення вогню, бойовики так званої «ЛНР» не полишають спроб дестабілізувати оборону наших військ, вдаються до збройних провокацій. Відмічається проведення терористами заходів бойового злагодження з’єднань і частин НЗФ т.зв. «ЛНР», поповнення МТЗ необхідних для ведення активних бойових дій.

Підрозділи ЗС України виконували бойові завдання з оборони блокпостів та опорних пунктів. Інженерні підрозділи виконували завдання по нарощуванню системи інженерних загороджень.

Последние комментарии