В Сєвєродонецькому вищому професійному училищі провели військово-спортивну гру «Сокіл»

В Сєвєродонецькому вищому професійному училищі провели військово-спортивну гру «Сокіл»

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не взмозі. Тому це святий обов’язок тих, хто живе на ній, користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів.

Подвиги захисників Вітчизни – це та велика і почесна правда історії, яку не створити і не перекреслити жодним змінам у сучасному мінливому світі. Це постійна школа виховання молоді, яка присвятила себе військовій професії і служить справі збереження миру у своїй країні. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу. 

З нагоди відзначення 70-ї річниці Великої Перемоги та для підтримки здоров’я тіла і духу молоді в Сєвєродонецькому вищому професійному училищі провели військово-спортивну гру «Сокіл» для майбутніх захисників Вітчизни. 

У справжньому святі чоловічої сили і краси, кмітливості та майстерності взяли участь команди учнів першого курсу груп №1  «Вбивча сила», №2 «Динаміт», №3 «Спецназ» та №5 «220 Вольт». 

На журі змагань, до складу якого увійшли директор ДНЗ «Сєвєродонецьке ВПУ» Юрій Кузьмінов, представник Сєвєродонецького військового комісаріату Геннадій Котляр, голова профспілкового комітету ПрАТ «Сєвєродонецьке 

об’єднання Азот» Валерій Черниш, голова спортивного клубу «Хімік» Володимир Волков, методист НМЦ ПТО Володимир Донченко, було покладено непросте завдання – визначити кращих з кращих. 

Свої вміння та таланти учасники змагань демонстрували протягом восьми конкурсів, які потребували гарної фізичної підготовки, влучності та спритності. Кожен з участників команд показав, як уміє ходити строєм, одягати протигаз, стрибати у мішку, тягнути канат та стріляти з пневматичної гвинтівки. На капітанів чекало ще одне випробування – розбирання і збирання автомата Калашникова на швидкість.

За результатом усіх конкурсів найбільшу кількість балів набрала команда групи №3 «Спецназ» під керівництвом капітана Станіслава Ломикіна. Всі участники змагань отримали грамоти та подарунки, а переможці були відзначені святковим кубком.

 

Інформація газети «Сєвєродонецькі вісті»

Последние комментарии