Подвиг не має забуття

Подвиг не має забуття

Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі до нашої школи №15 завітали гості, які провели урок Мужності для дев’ятикласників. На цю зустріч учні чекали з щирим хвилюванням.

Розпочали урочисто, виконавши гімн України. У вступному слові директор школи Н.М. Кузьменко наголосила, що держава і громадянське суспільство роблять усе можливе для відновлення миру та порядку в країні, і сьогодні у нас зустріч з тими, хто захищає цілісність України, хто намагається зберегти мирне небо  над нашими головами.

Командир 39-го батальйону Юрій Лисенко через призму власного досвіду розповів про події на Сході, героїзм бойових побратимів. Саме їх батальйон з листопада 2014 року оберігає спокій у нашому місті. Він також із задоволенням відповів на дорослі запитання школярів.

На пам’ять про зустріч учні приготували сувеніри, квіти, а особливо розчулила всіх присутніх учениця 9-А класу Вікторія Булінок, подарувавши пісню «Повертайся, солдате».

Емоційна і відкрита зустріч не залишила байдужими жодного з присутніх. Діти висловили вдячність людині, яка разом із бійцям свого батальйону самовіддано захищає нашу Україну.

Учасники бажали гостю повернутися додому і обов’язково з перемогою!  

 

Н. Лобода, педагог-організатор СЗШ №15

Последние комментарии